Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Rusko je říše zla.

Je nutno ji uzbrojit jako za Reagana.

0 7
možnosti
JN

V roce 1984 jsem v Plzni na veřejné budově viděl nápis:

REAGANE STŮJ, SVĚT NENÍ TVŮJ

Jistě uznáte, že by byla škoda, aby takový básnický klenot jen tak zanikl. Můžete jej použít znovu, jen místo Reagana dejte Putina.

7 1
možnosti
JS

Autor pravděpodobně očekával, že Rusko tam, jako odpověď na přítomnost vojsk NATO u svých hranic, umístí četu lučištníků.

14 2
možnosti
JR

Je to opačně milý pane.

Pobaltské země jako země NATO konečně rozmístí aspoň několik tisíc vojáků jako odpověď na to, že Rusko ke svým hranicím přesunulo desítky tisíc svých vojáků.

0 1
možnosti
JN

Připomíná mi to články Rudého Práva z roku cca 1983.

S nepatrnou změnou. Tenkrát agitátoři nadávali na americké Pershingy, které přece v Evropě nemají co dělat a chválil ochranu, kterou nám poskytují sovětské SS20.

Pane Tomáši, ani se nemusíte snažit o novou myšlenku. Stačí, když zrecyklujete propagandu z doby vašeho dětství.

6 3
možnosti
ZH

Nějak jste opoměl zmínit, že napřed Rusák rozmístil SS20 a teprve potom, po dlouhém jednání NATO rozmístilo Pershingy 2. A rozmístilo je proto, že Rusáci nechtěli SS20 stáhnout. Říká se tomu zákon akce a reakce. Těď jsou Rusáci opět akční, zakonitě přijde reakce. :-/

1 1
možnosti
Foto

A56l61e88š 42M30e21r18t23a

28. 11. 2016 11:59

Nějak se nám tu rozmáhá rusofobie. Chocholoušku to ti zas přibude pacientů.

4 1
možnosti
LB

Dobrý den, je zajímavé, jak autor ví, proč jsou tam rakety umístěny a co od nich hrozí. Ale už ani slovo o tom, že v Pobaltí a Polsku budou vojska NATO a jejich zbraně. To mu nevadí, ale vadí mu, že suveréní stát si na svém území umístí své zbraně a své vojsko. Pěkné pokrytectví. Já v tom problém nevidím a ani z toho nemám strach!!!

6 1
možnosti
Foto

S obkličováním Ruska snad začali Američané.

Co mají jejich vojáci co dělat v Pobaltských zemích?

Prostě zákon akce a reakce.

Ale akce přišla z USA.

9 2
možnosti
JR

V zemích NATO jsou armády NATO. Stejně jako v Rusku je ruská armáda.

Máte s tím problém ? Co vám není jasné ?

1 0
možnosti
AM

Připočtěme k tomu ještě tu šílenou válečnou propagandu, která se z ruských státních médií bez přestávky valí na běžné Rusy, že 3. světová válka bude a Rusko ji "vyhraje" (těžko říct, co si pod tím představit),,,,,,,,,,,,,,,,,,, z Rusa jde vážně strach.

1 2
možnosti
Foto

A proč by to, proboha dělali?

4 1
možnosti
Foto

Jsou Iskandery umístěny na území Ruska? Jsou, takže nelze mí námitek. Zcela určitě, pokud se Rusku nabídne nějaká solidní kompenzace, třeba že Balt bude prohlášen za neutrální pásmo beze zbraní ́, a všechny pobaltské státy, Česko a Polsko vystoupi z NATO, tak ty rakety stáhnou. Je to otázka pouze ceny, kterou jsme ochotni za odstranění této hrozby připraveni zaplatit.

4 1
možnosti
Foto

Kdybychom se necpali do UA a na Krym, mohl být klid.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář