Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Vy jste totallně zmatený člověk. Ty samopalníky a betonové zátarasy máme právě kvůli merkelové a takovým jako vy. Těm, kteří sem pozvali miliony lidí bez dokladů a všem tvrdí , změny si musíme zvyknout. Reagan nebyl levicový paeudodemokrat neomarxistického typu, jako Merkel a Hillary , Obama , junker apd. ale pravicový pragmatický politik s jasnými hodnotami. A takový je i Trump kterého nenávidíte, protože rozbil vaši představu sjednoceného světa pod vládou neomarxistů. Strach z terorismu je na místě , stejně jako obava z Ruska , ale levičáci pro bezpečnost svých občanů nic nedělají. Vlastně ano. Zabavil jim legální zbraně, vymyslí nové daně na pokrytí nákladů z migrace a donutí je přijmout na své území další potenciálně nebezpečné osoby.

14 2
možnosti
TV

Souhlasim s vami v principu, nikoliv v dusledku (sam jsem psal, jak je dobre miti ISIS). Nicmene metoda, o niz mluvite, je dle meho, v soucasnosti daleko blizsi zapadu, zejmena USA. Vzpomente na Taliban, Alkaidu a Bin Ladina, na Hussaina (nikoliv Baracka) a Irak, na sousasny ISIS a Rusko s vsemohoucim Putinem a jeho hackery. To nevypada jako straseni z ruske strany. Cose rizene migrace (dle Kalergiho planu a stretu civilizaci) tyce, tak vetsina medii a svetovych politiku naopak mlzi a lze (demografie, lekari, uprchlici pred valkou). Jen zridka cteme a slysime v TV nebo mainstreamu skutecnou vaznost situace. Nic to vsak nememni na tom, ze hrozba islamismu a ISIS (dle me.minimalne podporovaneho nekterymi mocnostmi) je skutecna. Muj nazor.

6 2
možnosti
MB

Takže ta policie a vojáci se samopaly na náměstích ( i našich ) je kvůli strachu z Ruska ?! Už se v tom chlape začínáte zamotávat.

12 1
možnosti

P87e28t81r 33Č34e37j25k17a

30. 12. 2016 11:17

"Uzavření je přece to, co by nás zničilo, což by nás vedlo k degeneraci v příbuzenských sňatcích,"... "Jen se podívejte na třetí generaci Turků, zejména na ženy. To je přece enormní inovační potenciál“

:-/:-/ Takové perly padají z členů německé vlády (v podstatě je to jak naruby "obrácení nácci" - myšlení je ale obdobně zrůdné)....

Jinak ten odstavec:

"skutečný strach z islamismu a terorismu vypukl teprve, až se podařilo náležitě zpropagovat myšlenku, že Západ, potažmo EU jsou natolik neschopní, slabí a hloupí nebo dokonce zlí, že si zvou a pěstují teroristy na svém území a ti nás pak ohrožují."

Takovou myšlenku nikdo propagovat nemusí - každý vidí, že se právě přesně tohle stalo.... ;-( A v tom je ta zrada politické reprezentace doprovázená výroky jako:

"Evropskou komisi následky nezajímají a politické dopady jsou jí jedno.(...) Komise je tady na pět let a prosazuje svou vizi. Nejde nám o opětovné zvolení. Chtěl bych to vzkázat celé Evropě – přestaňte konečně uvažovat o dopadech migrace na politické scény jednotlivých zemí"... Kdo je tu ten totalitář??? Není to náhodou díky svému prezentovanému smýšlení NIKÝM NEVOLENÁ Evropská komise? ;-€;-€

12 2
možnosti

P71e79t88r 60Č66e35j39k93a

30. 12. 2016 12:52

Vážení mínusáři - co takhle nějaká věcná odpověď? ;-)

1 2
možnosti
SN

:-).......Nevážený podepisovači těchto textů ! Už to píšu po několikáté, Vy jste se mávnutím kouzelného proutku přerodil z primitiva, který neuměl napsat srozumitelnou větu. ve filosofa a politologa odborně ovládajícího dění v celém světě.

Víte, co je na Vás zajímavé? Normální člověk by po takovém nářezu u každého Vašeho článku chodil kanály a vícekrát se nedotkl klávesnice počítače, Vy se oklepete a píšete ve stejném duchu dál!

Ale vrátíme se k Vašemu článku. Proberte si to ve své hlavě ! Schengenská hranice nehlídaná, NATO soustředěné kdesi na severu u hranice Ruska. Proč? No proto, aby hranice na jihu byla volná a sem se valily bez kontroly hordy neumětelů s vrozeným odporem k práci, kteří se domnívají, že naší povinností je o ně se starat.

Závěrem doporučuji: Domluvte se s Vaším písařem ať volí smířlivější tón a píše trochu diplomaticky! Toto je až primitivně nenávistné, tak ty masy Vašich oponentů nepřesvědčíte ! RvRvRv

13 2
možnosti
Foto

vy jste stejný fanatik, jako autor blogu

2 3
možnosti

P93e73t68r 72Č20e54j43k52a

30. 12. 2016 10:53

Článek jak z nějakého alternativního paralelního vesmíru..... Co berete? ;-D

8 2
možnosti
VP

Tak si někdy říkám, že až se zase tihle někde omotají řetězy a budou někoho omezovat, přihodit rychle pár vlastních zámků a nechat je být. "Bojovat" proti omezování omezováním a ještě o tom psát a chlubit se ...

13 1
možnosti
ZJ

Když se mně nedaří a začínám být nemístně sebekritický, přečtu si něco o Vás.

A hned je mně lépe. Stoupne mně sebevědomí, protože se opětovně ujistím, že jsou lidé, kteří jsou na tom podstatně hůře. Někteří i trvale.

20 2
možnosti

Ano, agresivní chování Ruska nelze podceňovat, je to opravdu hrozba.

Ovšem demografická data z evropských zemí jasně ukazují, že zanedlouho nás nic podobného nebude muset zajímat, protože se Francouzi, Němci, Angličané, stanou jen jednou z mnoha menšin a my budeme najednou žít na úplně jiném kontinentu.

Že islamofobně přeháním?

Ale kdež. Neevropské (zejména muslimské) menšiny jsou sice zatím zdánlivě nevelké, jenže to je dáno tím, že je mezi nimi málo starých lidí. Podíl mezi dětmi a mládeží je občas až děsivý.

Tohle je nebezpečný nádor a Putin je proti tomu jen otravný ekzém.

12 0
možnosti

Naivko, v Západní Evropě se počet muslimů pohybuje okolo 5-6 procent...v Rusku až 20 procent.....

0 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář