Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Dobrý den, ten kdo by chtěl omezovat lidi jste vy a vám podobní. Ano, máte pravdu, že jsou zde pokusy omezovat demokracii a svobodu, a vy o tom musíte hodně vědět, jde to z vaší strany. Rozmístění panelů a policie se samopaly je reakce na situaci v Evropě. Jestli vy to nechápete, tak to je smutné. A jestli vám vadí, že se stát snaží své lidi ochranit nebo aspoň minimalizovat riziko, že se něco stane, tak vám nic nebrání vycestovat tam, kde se budete cítit lépe. A kdyby jste sledoval vyjádření třeba německých politiků, jejich rétorika se velmi mění, za chvili budete se svými názory jak ten kůl v plotě. Osamocený! A to bude jen dobře!!!!

10 1
možnosti
VP

Slovy klasika ... oni vlastně nikoho neomezují, oni už jsou ... Šimek+Sobota

6 0
možnosti
Foto

O35t50t63o 11Č14e50r55n66ý

30. 12. 2016 10:21

Tak pokud vím, strach tady rozséváte vy a vám podobní. Ti, co za vás ty články píší. Snažíte se injektovat strach z Ruska a opravdový strach, o kterém bychom se měli bavit, tedy obava ze zničující imigrantské vlny, vojenských zásahů do pořádků jiných zemí do kterých můžeme být zataženi i proti vlastní vůli a zájmu, tak předkládáte jako jediné správné konání. Věděl bych i o právní kvalifikaci vašeho snažení, ale právě že tu nevládne strach, převládá rozum a vy jste zcela bezvýznamní, tak si pište co chcete.

22 2
možnosti

Tím "vojenským zásahem do pořádků jiných zemí do kterých můžeme být zataženi i proti vlastní vůli a zájmum, myslíte ruskou nezákonnou anexi Krymu a rozpoutání války na Donbase s 10 000 mrtvými, bolševickej strejdo?

0 4
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář