Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRv;-D Tak jsem si myslel, že větší trapárnu, než bylo loučení u Karlova mostu se Shapiro, už nejde dát dohromady, ale jak čtu, tak....8-o:-/;-D;-D;-D

30 2
možnosti
EH

Marně přemýšlím, kde se dají najít tak nenávistné kecy, možná Hitlerův Mein Kampf je stejně nenávistný a plný výronů choré mysli.

Ostatně, pane autore, nepřemýšlíte o tom, že byste jim v tom boji proti Trumpovi přímo v USA nepomohl? Myslím, že byste docela vhodným způsobem doplňoval postavu v obleku ve tvaru růžové vagíny, která tak sluníčkově protestovala za ženská práva (resp. proti Trumpovi). Rád vám nějakou tu korunku na cestu věnuji, ale jen pod podmínkou, že už se nikdy nevrátíte. ;-D

28 3
možnosti
MK

M63i29l97a24n 49K78e58s77l

28. 1. 2017 22:30

Putin,to je ale hlava.Věděl,co má dělat.Neutrácel prachy na ovlivňování voleb zbytečně.Teď,ale bude mít utrum.Nově zřízený útvar na ministerstvu vnitra spolu s vámi a vám podobnými mu jeho propagandistická vystoupení zarazí.

12 1
možnosti
MP

Krafy, pane P. Kosmopolitní země USA nebyla nikdy ZCELA otevřená. Pokud vím, tak imigranti v meziválečné době museli odpovídat požadované skladbě profesí, staří museli mít zajištěno, kdo se o ně postará, mladí museli být zdraví, žádní zjevní tuberáci apod. Než vstoupily USA do druhé války, tak velmi obezřetně dávaly víza židům. Mohli jich zachránit mnohem víc.

Píšete o množství dekretů, které Trump podepsal. Vy to víte? Vždyť v médiích byla řeč sotva o několika.

Pro Vás je horší, že Trump utne penězovody z ambasády na kdejaké kravál-akce, tak jak je utnul palestincům. A Váš institůtek platil Soros, Brusel nebo US-ambasáda?

36 3
možnosti
Foto

Shapiro je pryč, USA jsou ztraceny a po letošním volební roce Vám zbudou jen oči pro pláč.

28 4
možnosti
MB

Že by začal něco dělat? -:)

4 1
možnosti
AL

Článek jsem si přečetl a moc se pobavil.

Stejně, jako když se dívám na bludy ČT.

Chtělo by to další a ještě více úderného.

Jen píš, piš, piš, mám rád ten ten zmatený kvikot novodobých soudruhů, neziskovek, různých klaunů a Pražské kavárny.

;-DR^;-D

43 3
možnosti
AL

Je vidět, že Pražská kavárna a Obamovci už melou z posledního.

;-DR^

26 1
možnosti
AM

Zlatým hřebem zatím naprostá groteska při návštěvě Terezy Mayové.

;-D ;-D ;-D ;-D ;-D

To bys nevymyslel...

10 0
možnosti
MJ

obezita, kouření a narůstající frustrace-stres, nevím kolik vám je a kolik let se dožili vaši rodiče, ale už ty první 3 zmíněné rizikové faktory naznačují, že je nejvyšší čas se nad svým životním stylem zamyslet, náhradu za váš estrádní blog jen tak kavárna nenajde;-)

25 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář