Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já autora většinou nečtu a ani dnes jsem neudělal výjimku.

Ale znalcům svěřím, že v době, kdy ještě nebyl tak profláknutý, tedy ve druhé polovině roku 2014, mi dopomohl k pěkné "kariéře".

Napsal totiž, že SU-25 dosáhne výšky pouhých 5.000m a tak mě navedl na toto, velmi proslulé, letadlo.

4 2
možnosti
AL

Články tohoto človíčka mají za úkol pobavit, ne je brát vážně. :-)

6 2
možnosti
AL

Proč těm havloidům, obamovcům a vítačům cizích vojsk a imigrantů ten Trump tak vadí? Protože je vlastenec, který chrání především svou zemi a své lidi. Jenže toto je pro "některé" mimo jejich chápání.

:-)[>-]:-)

14 1
možnosti
Foto

Jó, bejvali časy, kdy si oba tehdejší prezidenti v házení bombiček libovali a navzájem se doplňovali.

2 2
možnosti
JN

Pokud jde o tu oblíbenost či neoblíbenost prezidentů, na to mají v USA osvědčený recept.

Clinton v určitém období svého úřadu klesl v oblibě tak hluboko, že se vážně hovořilo o jeho odvolání. Ale stačilo vybombardovat Súdán a později Srbsko a rázem to byl skvělý prezident.

Podobně George Bush mladší. Ten byl také častým terčem kritiky. Ale když se rozhodl exportovat demokracii do Afghánistánu a Iráku, rázem byly domácí problémy vyřešeny.

A Barack Obama? O tom je přeci známo, že válčil ve světě od prvního do posledního dne svého mandátu. A výsledky jsou tragické.

Jsem optimista a doufám, že Donald Trump nebude problémy s vlastní popularitou řešit stejně jako jeho (nejméně) tři předchůdci.

8 0
možnosti
LJ

Že by oblíbenost byla přímo úměrná vynaloženým nákladům na válečné operace? Zajímavá úvaha.

2 0
možnosti
MD

Jako naborar priznivcu Zemana a Trumpa si nepocinate spatne. 'Kamera chvali'.

5 0
možnosti
SH

Dobře Tomáši ... jen tak dál R^;-D

0 0
možnosti
Foto

A teď nevím, zda to je ironické nebo pravé.

3 1
možnosti
DK

Tu "kolektivni vinu" Amerika uplatnovala v minulosti v leccems...Asi toho o cestovani do USA a samotnych USA moc nevite...Za doby Clintona a Bushe (predpokladam,ze i drive, ale to jsem se o to nezajimal) to byla bezna praxe. Pak prisla doba slunickova tedka se z drive beznych cinu dela katastrofa...Jedna se o docasne opatreni, jasne casove ohranicene. Mimochodem Kanada kolektivni vinu uplatnovala jeste par let zpatky, to vam nevadilo? Asi ne, co?

9 0
možnosti
EH

Pane autore, Trump volby vyhrál, i když hlasů dostal méně. Mají zkrátka takový volební systém. A zpochybňovat volební výsledky je zcela mimo mísu. Až si demokraticky rozhodnou, že chtějí mít jiný systém, budou ho mít. Stejně tak se ohánět volební účastí. Chcete tím naznačit, že pokud je nízká volební účast, tak jsou volby neplatné nebo nedemokratické nebo co? Naopak je to demokracie - každý má právo volit, být volen nebo nevolit.

A je jen jejich právem se rozhodnout, koho si do země pustí a koho ne. Do toho může být zbytku světa úplný kulový. Najděte si, co to je Ellis Island a co se na něm dělo a možná vás to překvapí, jak "radostně" USA vždy vítali imigranty. Ostatně Trump jen plní to, co již avizoval dříve a je mi skutečně sympatické, že nesedí se založenýma rukama (jako to dělá EU) a skutečně koná.

Mimochodem jak víte, že Trumpa milují jen v Rusku? Máte nějaké statistické údaje nebo na jakém základě jste k tomu došel? Nebo že pan prezident Zeman nemá nic proti muslimům ze Saudské Arábie, Turecka či Egypta? Zkrátka takových nepodležených a zavádějících nesmyslů je v článku spousta.

22 0
možnosti
AM

Putin s Si Ťin-pchingem si toho šaška z televizní šou vychutnají.

0 8
možnosti
Foto

Tyto nesmysly opravdu nechápu. To myslíte vážně?

1 0
možnosti
MZ

Dobrý den pane Peszyńsky,

ten Putin je ale frajer co? Takhle protlačit do čela USA svého koně. Donald je sice nejméně oblíbený, což jistě hned doložíte nějakým průzkumem (jinak se jedná o lež a nepodložené tvrzení) dělaným ideálně mezi protestujícími. Přesto že nejsem škodolibý, pořád Vám Trump pěkně zvedá mandle. A to je dobře, to je pro mě totiž indikace, že to dělá dobře.

S pozdravem

MZ

32 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář