Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když pominu spoustu úplně nesmyslných termínů, jako jsou například kosmopolitní konzervativci (to je něco jako bílý černoch, já znal jenom jednoho a už umřel), tak článek obsahuje spoustu dalších termínů, ke kterým autorovi chybí i jen základní povědomí, co znamenají. Jedním z nich je termín židobolševismus. Oni ho ve své době nepoužívali jen nacisti a to z jednoho jediného důvodu. Protože drtivá většina členů ústředního výboru KSSS byla židovského původu. Navíc měli židé vždy pod palcem silové složky a tajnou policii a podíleli se aktivně na největších ukrutnostech, kterých se bolševici na ruském národě dopouštěli. To, že Stalin nakonec vyhnal Trockého (Bronsteina) a zlikvidoval jeho křídlo v ÚV, je druhá věc. Musel to udělat, chtěl li opustit globalistickou linii, která úkolovala ÚV na cestě změnit Rusko v surovinovou základnu globální ekonomiky. No a samozřejmě se z termínu židobolševik stala podobná nálepka pro bezmozky jako z termínu fašista, nácek apod.

No a dále bych autorovi připomenul, že ten mírný Olhama válčil v několika válkách od prvního do posledního dne svého mandátu, což se doposud nepovedlo žádnému americkému prezidentovi.

Vše ostatní je přiblblý blábol, jak je u autora zvykem.

0 0
možnosti

Hlavně, že vy vůbec nikým nestrašíte,hlavně "pokračovateli fašistů", "nacionalisty"...

1 1
možnosti

Nespílejte Trumpovi. Program malých grantů je stále otevřen, takže zase bude nějaký dolárek. :-)

0 1
možnosti

Nechtěl jste to napsat takto:

Stejně, jako fašisté v první polovině dvacátého století označovali za židobolševika každého, kdo s nimi nesouhlasil, včetně lidí, kteří neměli nic společného s židovskou vírou ani náboženstvím a každého, kdo neměl nic společného s bolševismem a dokonce jej odmítal, jejich pokračovatelé ve století dvacátém označují za xenofoby a rasisty každého, kdo má rád svoji zemi, nesrší láskou k islámu a nepodporuje multikulti naivitu.

10 0
možnosti

J62a34r68a 57R15a19n79k

5. 2. 2017 1:03

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/president-trumps-first-cia-speech-9670619

Mne by skutecne zajimalo, jak v CR hledate zpravy, pokud neverite zahranicnim a staci Vam Sputnik, aeronet a parlamentni....fajn, ale pak se nechlubte svymi znalostmi...

0 0
možnosti

Sice je pravda, že se u čtení příspěvků tohoto tragéda člověk občas i zasměje, ale na druhou stranu, pokud by jediným výsledkem Trumpova zvolení bylo prasknutí žilky autora, tak ta volba za to stála. ;-D

Moc by mě zajímalo, kdo vlastně Trumpa v USA podle autora volil. Zatím jsem se dozvěděl, že jsou všichni proti němu, tudíž i všichni protestují. Není to divné, když volby vyhrál? Kde a kdo jsou jeho voliči? Máte i na tyto otázky uspokojivou odpověď?

12 0
možnosti

J49a87r46a 59R13a20n49k

4. 2. 2017 3:07

Volby sice vyhral v electoral collage, ale Hillary mela o temer 3 miliony popular vote vice, ale to je jedno, za prvnich 14 dnu uz nadelal binec a nejakych 62 milionu z 320 milionu, to neni VSICHNI:-) Skoda, ze nemuzete sledovat vse denne live, takhle si proste myslite z par clanku na parlamentnich listech, kde nekdo neco spatne prelozi, ze je to tak, jak si prejete. Jedna z mala blogeru, ktera se zajima prave o politiku je Petra Havelkova a ve vetsine pripadu to vystihne, i kdyz je vice na levo:-)

0 0
možnosti

J54a53r28a 61R47a18n82k

2. 2. 2017 19:46

Jak uz napsal Umberto Eco, tam kde neni nepritel, musime si ho vymyslet/vytvorit:-)

http://www.huffingtonpost.co.uk/benjamin-david/making-enemies-president-_b_14299082.html

0 0
možnosti

Tak s tím "vytvářením nepřítele" vám to jde bohužel velmi dobře, ale člověk s jiným názorem není Váš nepřítel, pouze Vám umožňuje se zamyslet nad svým názorem. :-)

0 0
možnosti

J77a79r13a 88R66a49n54k

2. 2. 2017 19:41

Chybi Vam legrace? Tady si ji uzvame plnymi dousky a lide se sazeji o dost velke penize, za jak dlouho prijde impeachment.....

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/827118012784373760?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

0 11
možnosti

ten kdo spustí impeachment ten vyprovokuje v usa občanskou válku ... a takovej hlupák není ani mezi levičákama na důležitým místě ... za trumpem totiž stojí minimálně polovina američanů ... takže si dál sněte svoje vlhký sny na tom vašem ostrově camino ...

14 0
možnosti

Proti Trumpovi je dle vás i brouk Pytlík a Ferda mravence . Přál bych vám , aby jste se z toho dokázal vyspat.

11 0
možnosti

je krásný pozorovat jak vítačům přisátým na státní cecek tečou z trumpa nervy ... a bude pro ně ještě hůře ... soros přesouvá většinu svých "neziskových" aktivit do usa (musí přece bojovat proti trumpovi) a jeho evropskejm "neziskovkám" začíná vysychat penězovod ... a to ještě uvidíme jak dopadnou volby v holandsku, francii a itálii ... i v německu to může bejt ještě zajímavý ... :-)

11 0
možnosti

J85a78n 17R34á24ž

2. 2. 2017 16:42

Tenhle Váš výpotek už je jen křeč, pane Pezsynski.

Minulý článek se dal ještě brát jako legraci - tento už ani to ne. Do Trumpa se z Vašich kruhů trefuje kde kdo a už je to dost obehrané téma. Zkrátka nuda!

Zkuste něco nového: Co tak třeba Orbán nebo LePen. To by nemuselo být špatné téma pro nový humoristický článek.

24 2
možnosti

J86a15r67a 49R58a64n37k

2. 2. 2017 19:33

Pane Razi, "do Trumpa se z Vasich kruhu" - to se Vam povedlo, ono si totiz 3/4 Americanu uvedomilo, ze v Bilem Dome sedi sice stavitel pyramid, ale vulgarni clovek, ktery si dela nepratele na vsech stranach, nevidite demonstrace a nesledujete debaty na X TV kanalech.

0 16
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář