Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jsem zde, jak jsem slíbil, s jedním čerstvým soudním verdiktem, a prosil bych pana Pečínského, ale ho schválil. Vím není to nic moc, prostě slabota, ale je to soudní rozhodnutí, které se mu asi nebude líbit, a já bych s dovolením rád slyšel z JEHO úst něco jako : Soudní rozhodnutí jest svato... nebo tak něco.

0 0
možnosti

Donal Trump a Miloš Zeman a Václav Klaus jedno jsou!

Trumpa prý pomohli zvolit Rusové, Zeman a Klaus pocházejí z Prognostického ústavu pracujícího pod gescí KGB.

:-)

0 0
možnosti

To jsou mi věci - tak USA jsou na tom už tak špatně, že musí volit jejich prezidenta i Rusové ... Za co všechno ti Rusové nemohou - co třeba lednové mrazy nebo nedokončená dálniční síť, nezaměstnanost, nedostatečná inflace, slanost mořské vody atd. Mimochodem doplním jednu vám patrně neznámou informaci - současný prezident Zeman začal v Prognostickém ústavu pracovat až v roce 1990. Pokud v tu dobu prácoval ústav pod gescí KGB, tak je to zejména vizitka tehdejšího vedení ČR (resp. ČSSR či posléze ČSFR) v čele s vaším oblíbencem prezidentem Havlem (který ostatně lidi z Prognostického ústavu do vlád i jmenoval, ačkoliv nemusel, že).

0 0
možnosti

Na Regana také po nástupu všichni plivali a dnes je hodnocen jako jeden z nejlepších prezidentů USA.

1 1
možnosti

No to je argument jako stehno;-D. Zvláště, když si uvědomím, že na Reagana plivali hlavně v SSSR, ČSSR a ostatních lido-demo. A na Trumpa teď pějí chválu zase pokračovatelé těchto "demokracií" Putin, Wilders, Le Penová a u nás Zeman s Klausem.

Btw. Když už odkazujete na Reagana, tak se naučte psát správně jeho jméno;-)

1 0
možnosti

No vy tedy Tomáši pravdě a lásce moc dobrou reklamu neděláte, ba zcela naopak. Pokud píšete, že kdo lže, ten i krade, jak to, že nejste dávno za mřížemi? :-) Ale vážně: 1) Jistě nedopatřením jste zapomněl zmínit, že pozastavení vstupu občanům vybraných zemí (na základě seznamu vypracovaném Obamovou administrativou) platí jen tři měsíce, než tajné služby analyzují možná nebezpečí a navrhnou další postup. 2) Také nepíšete, že obdobný krok provedl i Obama, i když "vyčůranější" formou - nařídil pozastavení vydávání víz občanům daných zemí výrazným protahováním procesu posouzení žádostí. Tedy i delším než tři měsíce. 3) To "ostudné, neamerické a nezápadní opatření, které vyvolalo bouři zděšení, nevole a protestů" má prokazatelně podporu většiny Američanů, takže patrně většina Američanů dělá ostudu Americe. Víte - ta nenávistná hysterie, na které se podílíte a která připomíná hon na čarodejnice, ta nemá s Havlovým odkazem co dělat. Já na jeho místě bych se nad takovými svými přihlouplými a demagogickými pohrobky obracel v hrobě.

5 2
možnosti

Omyl,to nejhorší co Trump udělal je pro některé to ,že vyhrál volby a to nemůžou vydýchat.:-P

2 1
možnosti

"Kdo zpochybňuje rozsudek, zpochybňuje nezávislost soudu."

Podle tohoto Vašeho přesvědčení by tedy podání každého opravného prostředku, ať už odvolání, odporu, námitek apod. bylo zpochybněním nezávislosti soudu. To nemyslíte vážně, že ne?

5 1
možnosti

On to samozrejme vazne mysli...ale vy ho vazne neberte...:-)

1 0
možnosti

Rozsudek není nikdy směšný, rozsudek je rozsudek a má svoji váhu a je třeba ho ctít.

Četl jste někdy nějaký rozsudek?

1 3
možnosti

Popsané pohrdání soudem a legislativou je samozřejmě to nejhorší, co může prezident udělat, ať jde o Trumpa nebo Zemana (tam je to ještě horší, protože ignoruje i soudní rozhodnutí jako taková). Nicméně stejné znepokojení by mělo vzbuzovat ignorování imigračních zákonů, jak jej předváděl Obama, kdy celé státy nebo města rezignovaly na vymáhání platného práva a neřešily ilegální migranty. Nemluvě tedy o tom, že mě osobně stesky Syřanů nebo Iránců či dalších, kteří plošně odmítají vpustit na své území kohokoli s izraelským pasem, moc netankují. Nějak nechápu, proč se jich s odkazem na jejich vlastní chování "zastávat". Nicméně rozumím a souhlas, že prezident si nic takového, jako právě předvedl Trump, nemá dovolit.

2 2
možnosti

Ignorovat soudní rozhodnutí je u českých prezidentů tak trochu folklór, téhož se dopustil i Klaus.

Havel ani ne, ten maximálně svým přátelům narychlo buď ještě před vynesením rozsudku nebo ihned po něm udělil milost;-)

1 1
možnosti

To nejhorsi co Trump udelal je, ze neco placl?

Tak to je jeste celkem dobre skore :-)

1 1
možnosti

Uz nekolikrat jsem slysel porovnani Hollywood a Washington DC

Ziju ve Statech 38 let takze jsem zazil Presidenty:

Carter,Reagan,Bush Sr.,Clinton,Bush Jr,Obama,Trump

Je to velke,show.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS