Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nejlepší věta je,že i kdyby Trump vydláždil Ameriku zlatem a nastolil světový mír,tak nemá ve své funkci co dělat.To je tedy moudro z uzavřeného pavilonu č.17 v Bohnicích

31 1
možnosti

Ne, to je naprosto v linii myšlení lidí jako je pan autor. Přece permanentní válka a peníze bez jakékoliv hodnoty, které si můžou tisknout a okrádat tak toho kdo je vydělal (tedy pravý opak zlata) to je naprostý ideál dnešních mocných. Tedy pan autor jen vyjevil čeho se nejvíc bojí. Tedy - autority, pravdy, hodnoty a míru. Jediný bůh pro pana autora je BLÁBOL.

12 0
možnosti
MZ

Opravdu netuším, proč jste takto pisatelsky nebojoval za občany Iránu, když jim Obama na půl roku zakázal vstup do země?

A co boj za občany Izraele, kteří mají zakázaný vstup do 17 muslimských zemí?

25 0
možnosti
MT

Kdyz tito "pisálci" jsou ve svych argumentech tak selektivni, az to zaváni uchylkou...

6 0
možnosti
PD

P11e12t31r 36D66o88b69r46ý

5. 2. 2017 17:26

"ostudné, neamerické a nezápadní opatření" To opatření je americké a západní, na základě demokratických voleb, pokud jste si toho tedy neráčil ještě povšimnout. Inu demokrati uznávají demokracii jenom když je po jejich. Jakmile jsou v menšině, tak se jim najednou demokracie přesane hodit do krámu a vyklubou se z nich anarchisté.

22 0
možnosti
AM

A v čem je jako tenhle váš nedemokratický postoj -- vyhraju volby a tudíž můžu všechno -- lepší???

0 15
možnosti
JS

To je snůška nesmyslů

19 0
možnosti
MP

No já tedy nevim, ale řekl, že vízová politika a rozhodování o ní je naprosto legitimním a plnohodnotným projevem státní suverenity. Každý stát má právo stanovit si vůči jakémukoliv jinému státu svůj vzájemný status ohledně přeshraničního pohybu osob. Buď je to zcela volný pohyb bez nutnosti registrace (např. Schengen), prostá pasová kontrola (víceméně každý je vpuštěn, jen musí mít pas), vízová povinnost (každému vstupu musí předcházet schválení - kdo ho nedostane, do země nesmí), anebo zákaz vstupu (prakticky nulová vízová politika). Toto jsou zcela legitimní stupně vztahu dvou zemí. Není na tom nic xenofobního, rasistického ani ohavného. Je naprostý nesmysl tvrdit, že pokud máme vůči jiné zemi vízovou povinnost, že nás tato země nenávidí apod. Prostě nás tam jen nechtějí nechat hromadně proudit (nenáviděli nás snad Kanaďané, když na nás v reakci na romský exodus u valili víza???)

31 1
možnosti
ML

jak vidíte, máte na celou věc naprosto rozdílný názor s názorem amerického spolkového soudce a dále s názorem hlavního státního zástupce USA.

Čím to asi bude?

0 3
možnosti
Foto

No, zatím se toho až tak moc nestalo. Pokud by ale Trump postupoval podobným způsobem dál, tak si koleduje o impeachment.

1 18
možnosti
OK

A u Obamy by totéž bylo v pořádku?

3 0
možnosti
MN

Že Vy jste byl v nějakém minulém životě středověký inkvizitor, který dával upalovat kacíře ?!

No a dnes, jako královskému baviči pražské havlérky, se Vám to hodí.

21 1
možnosti

Škoda, že místo psaní tohoto blogu nejdete raději pěšky až do Aleppa. Pohyb by určitě prospěl nejen Vaší postavě, ale i psychické rovnováze. Možná byste se snáze smířil se s faktem, že si Američané /podle Vás lůza/ zvolili svého prezidenta.

32 0
možnosti
PL

No, hold se našel politik, který má koule. To je celé, co se vám na tom nelíbí. O demokracii vám nejde.

22 2
možnosti
DK

Dal jsm vám karmu, Tomáši. ;-)

Ovšm nikoli za kvalitu. Taková snůška slov, co dodat ?

Snad jen, kdyby blbost nadnášela, tak máme mnoho kvalitních satelitů R^

9 1
možnosti
AM

Člověk, který dá karmu blogu, který považuje za nebetyčně pitomý............. jo, tak nějak si představuji Trumpova fanouška. ;-D

3 8
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář