Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nu, jo, nu...

Já vnímám politiku našich stran ODS, ČSSD, TOP 09... jako vyprázdněnou již od počátku, od Listopadu. Však také jejich vůdci všichni pocházeli ze Štrougalova Prognostického ústavu, který pracoval pod gescí KGB. Klaus se svojí "pravicovou" ODS prováděl levičácké změny. Zeman se svojí "levicovou" ČSSD dělal pravicové změny. A všem šlo jen o korupci, protekci a klientelismus! To trvá dosud!

Tak vzniklo ANO Andreje Babiše jako vymetač Augiášova chlíva, tedy tak je ANO vnímáno. Zda Babišovo ANO nevybočuje z politiky v Česku běžné, to uvidíme.

Česko má jediné štěstí, že zde existují KDU-ČSL a STAN. Pro ně není podstatné mlácení prázdné slámy hubou, ale podstatná je budoucnost Česka. Máme naději!

:-)

0 0
možnosti

Země, která se díky Majdanu dostala na úroveň Afriky, nejchudší stát v Evropě, fanaticky nacionalistický, HDP poloviční než Mongolsko - to je náš vzor? Tomuhle snad nemůže věřit ani sám autor článku. A nedemokratické násilné svržení demokraticky zvolené moci na Ukrajině považuje autor za boj za demokracii? Radši bez komentáře.

0 1
možnosti

Autorovi šlo o vizi do budoucích let!

0 0
možnosti

Ukrajina jako vzor. Tady už má autor opravdu vymyškováno...

2 1
možnosti

Život v čím dál menší bublině je asi dost těžký.

Potom už jim začíná vadit i demokracie, protože to není taková "demokracie" jakou chtějí mít ONI vyvolení.

"Kůl v plotě" na tom byl stejně.

5 0
možnosti

To už je obcesia, 5 článkov od začiatku mesiaca. A všetky poukazujú na to, že "autor" nie je schopný adaptovať sa do reálneho sveta. miesto toho len fabuluje o svojich fantazmagóriach. Je na najlepšej ceste uhnať si nejakú neurózu.

Ale nič prekvapivé. To, že slniečka sú od reality odtrhnutý a duševne nestabilní jedinci, vieme už dávno.

9 1
možnosti

Jista nosna predstava v clanku je detska, ale.. tu nestastnou a ZTRACENOU Ukrajinu jste popsal skvele. Jako pravy podvedeny ukrajinsky delnik, revolucionar, od soustruhu, co ma v ponku vedle soustruhu v hornim supleti maznicku a kladivo a hned vedle nich olejem zamazany obrazek se srpem. PREKVAPIL JSTE. Milous Jakes to myslel urcite tez dobre. S obycejnymi.

2 1
možnosti

Tak už se autore smiřte, že za veškeré výsledky voleb a totální úpadek podpory vašich názorů může putinizace vesmíru.

5 1
možnosti

Děkuji ta zácpa už odezněla.Nenechte se odradit a pište dál.Blog zveřejnit pokud možno po ránu, to se hodí nejlépe.Chlape vy jste poklad.Co mě to stálo peněz a experimentování a při tom jsem měl řešení na dosah.Ještě jednou děkuji za váš blog.

5 1
možnosti

Také to používáte na rychlé probuzení? Tyto blogy jsou silnější než dvojité latte.

2 1
možnosti

To si pište, že to u voleb ovlivníme. Ale ve prospěch vás, levicových neomarxistů to určitě nebude! Ani ve prospěch komanču, topků, babišovců, brčálovců , nebo jiných vítačů . A je jedno jestli vítáte bolševiky nebo mohamedány. Za mě NE!

4 1
možnosti

Tedy, řeknu Vám, Vy se musíte denně modlit, aby se nedej Bože Vladimíru Vladimíroviči něco nestalo. Vždyť na jeho osobě stojí veškerá Vaše propaganda, on podle Vás řídí vše od Kamčatky pře evropský poloostrov až po Kalifornii, od severního pólu až arabské pouště.

Jen co povolí mrazy, tak začněte kopat bunkry, protože jestli se má celý svět stát jedním velkým Majdanem.......:-/

Kurňa, kterej psychiatr takhle nezvládnul medikaci?

13 1
možnosti

Myslíte že se pan Tomasz modlí k všemohoucímu Vladimíru Vladimíroviči?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář