Diskuse

Jak zastavit zabijáka voleb

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel náš lid převážně nemyslí!

Marketing Miloše Zemana je tak mocný, že už letos má vyhrané volby v příštím roce!

:-)

0 3
možnosti
Foto

Lidé myslí, jen jejich myšlení ohledně organizování společnosti je poplatné danému stupni indoktrinace. Nakonec ani vy nejste výjimkou.

0 1
možnosti

Vy by jste měl být prezidentem i předsedou vlády v jedné osobě. Takto sjednotit národ nikdo jiný nedovede.

6 1
možnosti
Foto

;-D Už se na tom pracuje8-o Třeba Úděeska už si najmula. Zatím neřek Fiala za kolik:-P

3 1
možnosti

super, pokud bude říkat co lidi chtěji slyšet budu je volit. Ale nemuseli kvůli tomu utrácet, stačilo se podívat na alternativu a měli to grátis.

0 1
možnosti

:-).....Vážení diskutéři, víte co nemohu pochopit? Že ačkoliv je články toho autora, (ne autora, nýbrž jen nastrčené figurky), je vysmíván, až na výjimky většinou diskutérů, tak to pořád funguje. Je to sice zábava, ale už to začíná být stereotyp ! !!

4 1
možnosti

Konečně jsem , napodruhé, pochopil oč tu jde. Tahle metoda, kterou popisujete je nová v to, že nabízí voličům TO CO CHTĚJÍ SLYŠET. To je ono nóvum. Tím pádem je pro VÁS nepoužitelná. Tady nejde o 15 mega, tady jde o to, že vy vnucujete lidem to co nechtějí a proto je pro vás tato metoda nepoužitelná. Ušetřete 15 mega a říkejte to co chtějí lidi slyšet a vyhrajete volby. Tak jednoduché to je. To víte vnutit někomu něco co nechce, je evidentně proti jeho zájmům a je naprosto proti zdravému rozumu je dražší než 15 mega, na to prostě dlouhodobě nemáte. To se dá udělat jedině násilím a i to je jen dočasné řešení.

5 1
možnosti

Autor se podivuje něčemu co platí neustále, že s většinou občanů se dá manipulovat, s některými jen krátkodobě a s některými trvale.

Jemu ovšem asi vadí, že jeho způsob manipulace není příliš efektivní.

Sociální inženýrství se zprofanovalo, protože si uměle vytváří zástupné "problémy" a neřeší podstatné a pro lidstvo důležité otázky.

4 1
možnosti

Takže dle vás je totálně špatné, když volení politici naplňují přání a představy života svých voličů . Dle vás by si měli prosazovat své představy, o kterých si myslí , že jsou ty pravé a občané se mají přizpůsobit. To ale není demokracie. To je totalita jak vyšitá. Prostě neomarxismus.

13 1
možnosti

Pokud politik předává do společnosti to, co prospívá společnosti, navzdory většinovému přání, stává se státníkem!

0 0
možnosti

Dobrá rada! Manipulace - lépe řečeno oblbování to je ta zbraň na národ.... Ale kdo odolává? To je jen menšina a ta je pěkně potichu v koutku.... Tak pane analytiku Pezcinski, jak posílit mozkovnu? Příště na tohle téma .....

4 0
možnosti
Foto

Cituji z článku: "Existuje proti tomu nějaká obrana?"

No samozřejmě!

Volte jen ty "liberální demokraty" doporučené a schválené panem autorem"! Rv:-)

5 2
možnosti