Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tzv. "běženci" začali poprvé na Silvestra multikulturně obohacovat Němky sexuálním násilím, mainstream to nejprve chvíli tutlal a posléze se pokusil doporučit mladým Němkám, aby byly velkorysé a neváhaly těm násilníkům trochu "podržet", čímž se sníží frustrace těch mladých mužů. To neprošlo tak nyní vyrukovali s druhou verzí - za vše může Putin. Jestli neprojde ani to, bude viníkem Silvestr, nebo někdo jiný.

17 0
možnosti
MS

Vždyť to přece byli Čečenci,autor to ví nejlépe z nás.

1 0
možnosti

polovičný invalidný mu určite patrí.

1 0
možnosti
DK

O tom, že Rusové podporují radikály, neonacisty a xenofoby po celé Evropě se dobře ví.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586645

Krásná ukázka tzv. fake news Tomáši. Nedoložené tvrzení a předkládání hypotézy jako faktu.

10 0
možnosti
SB

O tom, že Rusko využívá a zneužívá migrační krizi pro destabilizaci EU, není pochyb.

.................

Samozřejmě že o tom pochyb není. Každá velmoc se vždy snažila využít jakékoli chyby jiné velmoci, ať již se jí ten chybující dopustil v politice zahraniční, či vnější.

Takže o ruské snaze využít chyb EU doopravdy nikdo nemůže pochybovat.

Avšak to nic nemění na věci, že je to chyba EU a nikoli Ruska. To se pouze chová logicky.

Příměr: Když bude pravá strana obrany Sparty slabá, tak se toho Slavia bude snažit využít. Třeba hráč ve středu pole má možnost postupovat sám, přihrávat napravo, nebo přihrávat nalevo. Z hlediska postavení hráčů na hřišti v tom daném okamžiku by to byla tři zcela rovnocenná řešení a žádné by nebylo o nic slibnější nebo o nic horší než zbylá dvě. Avšak protože se hraje již sedmdesát minut, již si všiml, že slabá je především pravá strana sparťanské obrany, a tak ten míč přihraje právě tam. Snaží se využít slabiny. A je to snad jeho chyba? Nikoli. On udělal naprosto logickou věc. Byla to chyba trenéra Sparty, že tam postavil Jirku, který je z formy, místo Břetislava, kterému to právě v těchto dnech jde lépe než Jirkovi.

Rusko také pouze využívá našich chyb. Radost mi to nečiní, ale je mnohem více evropskou chybou, že takové nesmysly děláme, než ruskou chybou, že na ně reaguje.

18 0
možnosti
EH

Evidentně nevidíte souvislosti - vyzobnete rozinku a tu pak prostřednictvím textu proměníte v obrovský meloun. Je pochopitelné, že na slabosti jednoho se snaží vydělat druzí. Jenže zásadní je si položit otázku, proč tomu tak je? Proč do EU utíkají migranti např. ze severní Afriky? Není to náhodou proto, že se EU angažovala v Lybii a z funkčního státu udělala další ohnisko terorismu? Od takových otázek se odrážejte. Jenže váš styl naplno odhaluje věta: "O tom, že Rusové podporují radikály, neonacisty a xenofoby po celé Evropě se dobře ví.". Aneb s argumenty se netřeba zabývati, prostě se napíše, že se to ví. Ostatně ten článek se Stropnickým je plný slov, jako jsou "zřejmě", "není vyloučeno", "nemůžu to nijak dokázat", "nemohu stoprocentně potvrdit". Článek byl tendenční, protože se Rusko krátce předtím začalo angažovat v Sýrii. Zkrátka pokud v tomto směru EU nefunguje, je to jen její chyba, ne Ruska.

17 0
možnosti
JM

Tak ona i ta syrská migrace je autorem spindoktorována tak, že za migrační vlnu nemohou brutální teroristé z IS, ale Putin, protože ty brutální teroristy nemilosrdně řeže. Jinak by přece lidi ze Sýrie vůbec neutíkali, protože zejména ti umírnění teroristé by neublížili ani Mouchovi.

0 0
možnosti
JM

O tom, že Rusko využívá a zneužívá migrační krizi pro destabilizaci EU, není pochyb.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586645

O tom, že Rusové podporují radikály, neonacisty a xenofoby po celé Evropě se dobře ví.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586645

Asi nebude náhoda, že proti uprchličtí politici z německé AfD, že Marie le Penová, že proti uprchlický Orbán a Zeman jsou spojenci Ruska.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586645

Předpokládám, že minimálně pro tyto nesmysly bude administrátor požadovat uvedení zdrojů, ze kterých čerpáte....pokud je nedoplníte měl by Váš článek odstranit...

23 0
možnosti
MZ

Pane Medula,

dovolím si osobní invektivu na Vás. Jste opravdu tak naivní, nebo to odstranění bylo myšleno v žertu? Copak nevíte, že pan Peszinsky je na straně dobra a tudíž nemusí nic dokazovat?

A tu naivitu berte v žertu také, když už je celý článek v žertu napsán, chtěl jsem zachovat kontinuitu.

S pozdravem

MZ

16 0
možnosti
Foto

neziskové organizace se starají především o vlastní, osobní zisk.

20 2
možnosti
ZS

Vy dneska jedete. Ale možná, když to je proti Rusku, najdete pod tímto článkem nějakou spřízněnou dušičku

3 1
možnosti
Foto

Protiruských spřízněných dušiček jsou tady mraky. Ale, kolik se jich u tohoto autora bude prezentovat, to nevím.

4 1
možnosti
JM
Foto

Těžko soudit, člověk není odborník. Ale spíš to prvé.

2 0
možnosti
JM

to je snad obscese

6 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář