Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96a36n 81H80l87e72d30í28k

7. 3. 2017 11:54

neúspěšní žvanilové, závistiví, neféroví, nečestní--- nevadí jim zloděj minimál 200 milionů soudruha Ratha, super zlodějna TEHDY min.financí soudr. Sobotky a OKD ve výši minimál 4 miliard Kč, ale zcela průhledný Babiš způsobuje var krve, vysokou plynatost a zlostnou pěnu v koutku huby. Jste trapní a zaujatí, kryjete lumpárny socanů--hejtmanů, a kolaborujete s ruskými agenty.

0 0
možnosti
Foto

.Babiš soustavně lže! O své spolupráci s StB,o původu svého majetku, o svém zdanění... A nyní i EET,o ceně a účelu této zbytečné buzerace, která likviduje na malých obcích obchody a hospody...kdo nemá auto je bez možnosti si nakoupit ! Zvláště důchodci...

1 0
možnosti

J86a58n 36H44l38e28d69í39k

7. 3. 2017 12:02

EET chrání zákazníky před okrádáním, omezuje šedou ekonomiku ku prospěchu občanů. Odpůrce žene do boje pouze závist a soudružská třídní nenávist, dle receptu Karla Marxe,

0 1
možnosti

Nikdy bych neřekl, že k tomu dojde, ale zcela výjimečně s autorem souhlasím s tím, že není třeba se fürhera Babiše bát, je potřeba jej vypráskat z parlamentu stejně jako všechny ostatní parlamentní strany, které všechny prokázaly, že kašlou na občana a hájí jen zájmy sponzorů. Máme dnes na politickém trhu několik mimoparlamentních uskupení, která si zasluhují pozornost. Jsou to zejména Robejškovi Realisté, Štěpánkovi Ap(a)Či a jako krajní možnost Okamurova SPD, protože přímá demokracie je jediná cesta, jak zastavit postupující globalizaci, což není nic jiného než proces nadřazení nadnárodních korporací národním vládám a národnímu právu. A řeči, že nejsme Švýcarsko neberu, protože lidé rostou s náročností úkolů na ně kladených, tak bychom se naučili i rozhodovat se dobře v referendech o klíčových záležitostech správy země.

0 0
možnosti

Chlapi, dejte bacha na své ženské. Podívejte se jak dopad tenhle, kterýmu Babiš zřejmě ženskou odloudil.

5 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Ne že by mi na životě pana Tomáše nějak záleželo, ale myslím, že jeho význam a schopnosti přeháníte. Ale nechám to na vás.

1 0
možnosti

s hloupostí různého stupně se člověk setkává ve svém okolí bohužel často, a tak při čtení některých blogů potěší, že nakonec není tak zle a lidé z okolí autorů jsou na tom ještě hůř ;-D

2 1
možnosti

Vážený pane,pokud se máme někoho bát tak jedině takových lidí jako jste Vy.

Pan Babiš nikdy nebyl stíhán za cokoliv a tak je nutno pohlížet na jeho majetek jako na majetek který získal poctivým až geniálním podnikáním.

U p.Babiše máme záruku že si určitě nebude ke kamarádům chodit pro krabice s vínem.Dále jako jedinný ministr po revoluci dokázal vydupat přebytkový rozpočet a povedlo se mu zavést EET což chtěli všichni ministři před ním a nikomu se to nepodařilo,měli to dokonce ve volebním programu.at.d a.td.Proto ho budu volit a doufám že bude premiérem a že má nějaké chyby-nikdo není dokonalý.

6 5
možnosti

Pane Strecha, mohl by jste nam prozradit, jak prisel Babis k majetku. Zacal bych finfovanymi firmami ve svycarskem Zugu.

3 3
možnosti

Já platím taky a stále nahoru.. včetně nesmyslných pokut u policajtů !! O co jde? Babiš už vše má - jen potřebuje nalákat a ošálit. Pak se těšme na opasky, které Klaus sliboval před 26 lety. Ale Babiš je zavede a nadlouho !!!

1 2
možnosti
Foto

Neděsí mne ani Babiš ani Putin. Děsí mne částka kterou platím za vodu. Děsí mne to,že platím za revizi kotle ,za revizi komína a doteť to nebylo potřeba. Jako OSVČ mne děsí nejmíň jedna kontrola ročně atd.

9 0
možnosti

Naprosto přesné a logické zhodnocení působení Bureše v politice.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář