Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy prostě toho bolševika v sobě nezapřete.

27 5
možnosti
Foto

Pane autore překonáváte se. Ale stále si myslím, že si děláte jen z lidí srandu. Jinak by se to už mohlo blížit k hranicím nutnosti ústavní léčby.

34 4
možnosti
MK

Nedělá, on to myslí vážně

5 0
možnosti
MK

Nechcete to nechat na lidech? Víte, já jsem Rusáky neměl nikdy rád. A vlastně nemám dodnes. Zvláště po té, co jsme byl několik let ženaty s Ukrajinkou. Jenomže například písně hrané souborem Alexandrovci jsou zároveň nejen kulturním a vojenským dědictvím Ruské federace, ale také Ukrajiny. Ukrajinci například nemají Moskaly v lásce, ale stejně tak nemají v lásce Poláky a Čechy, zvláště na naše legie tam dodnes s hrůzou vzpomínají, stejně jako na pomocné polské oddíly SS.

Lidé na Těšínsku dodnes vzpomínají na zvěrstva polské armády v roce 1938.

Asi Vám to bude cizí, ale pro mnoho lidí, jsou Alexandrovci tělesem, které je naprosto profesionální, kde najít chybu je těžší než najít jehlu v kupce sena. Na rozdíl od Vás většina lidí nevnímá ideologii o které mluvíte, ale mistrně zvládnuté řemeslo.

18 3
možnosti
MR

M71i78l10a97n 35R55a35d86e72k

18. 4. 2017 19:01

A co takhle nádhernej čínskej balet co zrovna hostuje v Mexiku? Měl bych je bojkotovat? Nebo ruský balet, a na Čajkovského bych si měl zanechat chutě?

Co takhle Wagner, toho měl Hitler strašně rád, neměli by ho zakázat?

12 0
možnosti
JG

J82. 64G45r12o44h

18. 4. 2017 18:23

Milý blogere někdo je sem pozval na turné, takže pokud jde o zrušení koncertů by to měl udělat pořadatel ne vláda. Můžete si vyrobit transparenty a jít demonstrovat. Mě nějaký koncert Alexadrovců je úplně fuk, po takové zábavě netoužím, ale pokud tam někdo chce jít je to jeho věc.

21 2
možnosti
Foto

Taky by jim mohl kompenzovat ušlý výdělek, pokud by je jeho přispěním zakázali

2 1
možnosti
MD

Pripomnel jste B. Keatona ve filmu Frigo na masine. Budu muset sahnou do archivu a ozivit si vas.

5 3
možnosti
VK

Já bych je ignoroval. Komouši si zaskotačí, aspoň nebudou chvíli na diskusích.

4 7
možnosti
KP

Žádám Vás pane ministře, abyste se vahou své autority zasadil o zákaz trumpet v celé České republice. Slovo " trumpeta" obsahuje základ "trump" a trump je v současné době představitelem země, která v minulosti mimo jiné vedla válku ve Vietnamu, poté rozbila Irák, stále je v Afganistánu, bombarduje Syrii a uvažuje o napadnutí Severní Korey.

Jistě mi dáte za pravdu, že za těchto okolností nepatří " trumpeta" mezi akceptovatelné věci mezi slušnými, bohabojnými lidmi.

18 3
možnosti
HV

H47o19n83z69a 82V87r63á76n68a

18. 4. 2017 18:03

Tak tak... Podobně jako bolševik zakazoval saxofon (coby buržoazní hudební nástroj) ;-D. No jo no... Zákazy, rozkazy, příkazy... Jen vládo zakazuj, hlídej, přikazuj ! My stádo máme přeci v kedlubně pytlik od svačiny a nevíme co poslouchat, číst, vidět, umět...

6 1
možnosti
Foto

Jenom lidi morálně slabí mají neustále potřebu se nějakým způsobem vymezovat. Ani tím není potřeba dávat najevo svoji "kulturní" úroveň.

Pokud se někomu z Alexandrovců dostane vaše petice, budou mít pocit jednoznačného morálního vítězství.

19 5
možnosti
JM

proč nezakázat Ramsteiny ?? Němci způsobili 300 000 mrtvých čechů...

21 2
možnosti
JB

Mně napadla skupina Laibach. Jak svojí rovněž militaristickou image, v jejich hudbě je odkaz na nacistickou minulost Německa, a pak - jaká hrůza, hráli v KLDR. Určitě sem nikdy nepustit Laibach. Jo vlastně, oni jsou Slovinci, rozhodně se ptát nemusí, kam pojedou :-P. Takže smůla. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Vláda by se do těchto věcí neměla plést. Co je komu do toho, že je tu mnoho lidí, kteří se na ně půjdou podívat a koupí si lístek.

24 2
možnosti
HV

H23o50n26z94a 93V49r57á77n34a

18. 4. 2017 18:08

No ju, ale jak je vidno, někomu stále vadí ta možnost rozhodnout se koho poslouchat. Zda Alexandrovce, Ramsteiny, Moravanku, Hitlerovo projevy, Mši celebrovanou panem Dukou... Každému co jeho libé jest. Ale třeba pro někoho bude lepší, když mu ty priority určí vláda...

8 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář