Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na ukrajině nejde o to, co se děje na barikádách a kde kdo koho zabije. To jen okrajová záležitost. Důležitá je nálada u lidí a motivace všech národů, které na daném území žijí.Když bude schválena federalizace s vysokým stupněm oddělení,tak je západní část vhodná na rozdělení mezi okolní státy. Ta se sama neuživí a EU ji nebude platit. Kdo toto nevidí , tak je mimo, jako autor článku. Tam se dnes děje něco úplně jiného, než to, jak to vidí ti " antirusové". O Rusy na Ukrajině vlastně vůbec nejde.

3 1
možnosti

D78a18d29a44k 48P15e13t62r

16. 4. 2014 12:24

Tak ještě vyhlásit heslo,  v Ukrajině za Prahu a založit náborová střediska pro internacionální pomoc. Nebo jiná obdobná varianta, matka řekne, jdi.

2 1
možnosti
Foto

Vy jste tam ještě neodjel nebo jste už vrátil podle toho, jak jistě popisujete události. Trochu jste se ale opozdil. Ono to první vítězství na to vítězství zas tak moc nevypadá, když několik jednotek ukrajinské armády přešlo na stranu povstalců.

Víte, mně je z Vašeho svatého nadšení docela smutno, protože zatím stojí osudy a budoucnost lidí země, která si nikdy moc dobrého neužila. A když už konečně získala samostatnost, tak padá do dalších léček, které jí přichystali podobní dobráci jako před desítkami let. Také se ohánějí demokracií a humanitou, civilizací a světlými zítřky, ale už neříkají, že za ten svůj bohulibý vývoz chtějí dostat zaplaceno, že to prostě není zadarmo, že jim vlastně nejde o tuto zemi, ale o to, co je pod zemí a o to, jak nakopnout svého soka, což je jaksi něco jako bonus.

Místo toho, aby si s povstalci Kyjev sedl za stůl a něco nabídl, tak je jde řezat, ale ono to nepůjde tak lehce. Část armády může přejít na jejich stranu a pak budou po ruce jen radikálové z Národních gard a dalších bojůvek a na občanskou válku je zaděláno. Tam se totiž kompromisy dělat nebudou.

5 2
možnosti

Jaképak přecházení na druhou stranu? Tohle vysvětlení nemá chybu:

"V Kramatorsku a Slavjansku jezdili na obrněných transportérrech s ruskými vlajkami ukrajinští vojáci, aby se dostali do míst, které kontrolují separatisté. Prohlásil to šéf poslaneckého klubu strany Vlast Serhij Sobolev.

"Jednotky našich ozbrojených sil použily partizánskou metodu k průniku do míst kontrolovaných ruskými vojáky a separatisty, kteří jsou jimi financováni," uvedl pro Interfax-Ukrajina.

Zprávy o přeběhlících doposud nepotvrdilo ani ministerstvo obrany. ;-D

2 1
možnosti

Autor tam byl, on to vi presne. Pri pohledu na trasporter hned pozna, jestli ho ridi ukrajinec, rus z Ruska nebo rus z Ukrajiny. Ja bych to videl tak, ze nase (rozumej EU) media smerem k Rusku nebo smerem ke statum, s kterymi prilis nekamaradime, spis lzou, Takze bych dal za pravdu spis Putinovi. Navic na Ukrajine je zatim asi tak milonkrat mene obeti nez pri akcich NATO, ci USA za poslednich 25 let.

3 1
možnosti

Když je na něm ruská vlajka 3x2 metry, tak to pozná každej, kromě Tachovskýho.;-D

0 2
možnosti

cituji: "...nejde o válku občanskou, ale o válku mezistátní. Ukrajina proti Rusku..." nikoliv. Je to USA proti Rusku ve snaze zatáhnout  do toho EU, prostřednictvím snů a krve Ukrajinců kteří prohrají, ať už to dopadne jakkoliv.

4 2
možnosti

O83t21o 16L20e42v

16. 4. 2014 14:12

Taky koukám co je tam vojáků z USA a jak dobře umí rusky to muselo dát CAI fušku sehnat tolik vojáků co umí tak dobře  rusky.;-D;-D;-D;-D

3 0
možnosti

A39d76a83m 90S79t31a35v32a

16. 4. 2014 10:47

".....ale i za nás. ": Na tady ty bolševický fráze už nedáme!!! S tím nás oblbovali bolševici již před 75 lety! A ti co jim nalítli si potom říkali pomýlení!

6 2
možnosti

odpůrci putina jsou bolševici? Pak jeho příznivci jsou nacisté

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář