Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že mistr smázl i mistrův příspěvek, včetně mé odpovědi ;-D

1 0
možnosti
Foto

A hele nějaký mistr mě smázl příspěvek. ;-D

3 0
možnosti

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D Jakoby Sauronovy zlé armády vstoupily do klidné země. Já bych spíš tvrdil,že někomu do hlavy.;-D;-D;-D;-D;-D;-D Ještě jste zapomněl napsat,že EU leave byla Putinova kampaň a článek by byl komplet.Z mého pohledu měli politické špičky EU dost času od vypsání do konání referenda přesvědčit britské voliče o racionálním chování.Ale určitě byli tak dutí,že poslechli Putina,aby umázli řecké dluhy a dokořán otevřeli náruč všem migrantům bez ohledu na fakt,jak se v Evropě chovají!

7 1
možnosti

Právě proto, že většina Britů je slušná, poctivá, dávají přednost chladnému rozumu a jsou tvrdí a neústupní obránci demokracie, tak se rozhodli odejít z bruselského Kocourkova, kde naprosto absentují osobnosti jako byl Churchill, Thatcherová nebo Reagan .

Britové se nechtějí nechat manipulovat komickou"komisí" složenou většinově z komunistů a socialistů uzavřených v bublině vlastní neomylnosti a nadřazené jakešovské hlouposti. Británie tento rozchod zvládne, pokud se něco bortí jako domeček z karet, je to zprvu fungující evropské společenství, které se v tomto století bohužel vydalo cestou sociálního inženýrství papalášů jako Barroso, Schulz, Junker, Mogherini a další.

Těmto rádoby elitám chybí jakákoliv sebereflexe chybných rozhodnutí, neschopnost odlišit věci podstatné od podružných či dokonce bezvýznamných (u mnohých je na vině asi i nízké IQ - Mogherini)).

Neschopnost bruselských papalášů odpovědně řídit a spravovat EU v současnosti dokumentuje např. "důležité řešení" emisí zahradních sekaček a naproti tomu neschopnost přijmout ráznější rozhodnutí při "nedůležité" ochraně prostoru EU, v okamžiku, kdy se do Evropy opět denně valí tisíce imigrantů z Afriky, bez pracovních návyků a s minimálním vzděláním tzn. většinově pouze příjemců sociálních dávek s minimální šancí jejich zpětných návratů do země původu.

13 1
možnosti
Foto

Tak tak. Sloupy podpírající globální režim pomalu padají, sankce již začaly působit, ale jinak, než bylo zamýšleno - EU se začíná rozpadat. Měl byste se tomu přizpůsobit, chytit nový vítr a ne podporovat starý eurofeudální vyčpělý režim. Pokud to nepochopíte, brzy zůstanete s panem Schwarzenbergem sami jako kůl v plotě Rv

8 2
možnosti

J48a11n 70R25á87ž

8. 7. 2016 20:54

Naštěstí se v referendu ukázalo, že existuje dostl Britů, kteří ctí tradiční britské hodnoty, které jsou v jasném protikladu tak zvaným "evropským hodnotám" které se snaží prosazovat eurosocialističtí totalitáři z Bruselu.

To, co se z Bruselu šíří pod hlavičkou "evropské hodnoty" (multikulturalismus, lidskoprávní fundamentalismus, relativizace občanské svobody i tradiční rodiny spolu, státní dirigismus), je demokracii nejškodlivější politická ideologie, která v Evropě, spolu s nacionálním socialismem a komunismem , v novodobých evropských dějinách vznikla.

18 2
možnosti

J78i85r68i 21T13i11c53h29y

8. 7. 2016 20:53

"Totalni katastrofa! Neodcinitelna katastrofa!" Uklidnete se, nic se nedeje. Anglie byla pred EU a bude i po ni.

Povsiml jste si, ze Norsko a Svycarsko nejsou v EU? Je to s nimi tak spatne? Po rozdeleni Ceskoslovenska, zahynuli Slovaci?

13 2
možnosti
Foto

I50v25a32n 52M13a94r27e22k

8. 7. 2016 19:44

Brexit ? Ano p.pseudonyme "Peszyňski" , pro někoho prohra a pro jiné zase naděj , že Britové nebudou poslední kteří dají "STOP" molochu v Bruselu i jisté dámě v Německu .

12 2
možnosti

Jen se nestrachujme my dole.Ti vrchní si vždycky jen a jen polepší. Vždycky to stojí prachy a ty miliony musí zacálovat. Už jsme slyšeli keců - naši včetně Sobotky- jen aby obhajoval nás Čechy??

6 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář