Diskuse

Trump ničitel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Takže křehká demokracie trpí, pokud nejsou na prvním místě ti správní politici a s nimi aktivisté podporující nelegální migraci, feministky, homosexuálové a další utlačované skupiny, ale na první místo je postaven zájem normálních občanů daného státu.

14 1
možnosti

Pokud je ta vaše "pravda" jen a pouze čistokrevná LEŽ, tak je její zpochybňování naprsto bohulibá činnost. Vivat Trump.

11 1
možnosti
MC

Jedno je jisté. Autor bičuje demokracii, které přestává rozumět.Rv

20 1
možnosti
Foto

Pokud někdo sdělí, že volby jsou ciknuté, tak nezpochybňuje tím samotný institut voleb, ale pouze nazčnačuje, že potřebují zlepšit průhlednost a ověřitelnost sčítání hlasů, v případě USA asi jeho jednotnost.

Zásada veřejnosti soudů zase dává prostor pro jejich kritiku a kontrolu. Ani kritiku jednotlivých soudních výroků nelze ztotožnit s kritikou institutu nezávislosti soudnictví.

A to, jakým způsobem se pohybuje Trump v mezinárodní politice odráží pouze nutnost přesunu pozornosti od Atlantiku na Pacific. A je nutné přece zvažovat a vydiskutovat míru tohoto přesunu.

9 2
možnosti
PV

P40a33v23e35l 41V85é45b57r

12. 2. 2017 11:01

Což takhle "Peszyński - lhář"

12 2
možnosti
OK

"Hoaxy o neexistujícím řádění muslimů a neexistujících krutostech a teroristických útocích islamistů je jeden z nejzhoubnějších trendů poslední doby.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586502"; - takže islámský terorismus je vlastně hoax. AHA. Ostatní prázdná hesla tohoto velkého demokrata, který si pro svou desetičlennou demonstraci zamluví celou Prahu a pak nám vykládá něco o dohodě občanů, fakt nestojí za komentář.

22 1
možnosti
OK

Ačkoli vlastně máte pravdu. "Neexistující řádění muslimů" je velmi populární hoax.

2 1
možnosti
Foto

zcela vážně zpochybnil světová demokratická média, když tvrdil, že nám zatajují teroristické útoky islamistů.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586502

Ano, to dělají. Publikují pouze ty, co se prostě zatajit nedají.

20 2
možnosti
JS

Promiňte, ale myslím, že účast v diskusi pod článkem tohoto blogera snižuje diskutujícímu jeho váhu. Diskusi považuji za výměnu názorů, ve které jedna strana je ochotna naslouchat svému oponentovi a argumentací se snaží prosadit svůj názor.. Pan autor, podle mého názoru, pouze slepě plní zadání svého bývalého chlebodárce a není schopen pochopit, že už je to už je minulost.

6 1
možnosti
Foto

"Jestli chcete vidět, jak se rozpadá demokracie v přímém přenosu, sledujte zprávy".

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586502

Zprávy sledujeme, autore, ale budou asi jiného než sledujete vy. ale i tak nejdříve přemýšlíme, než do éteru něco vypustíme. ;-)

14 2
možnosti
Foto

oprava: jiného druhu ...

1 0
možnosti
ZZ

konečně, chyběl jste mi autore...váš přehled, nadhled, vlídná moudrost....

22 1
možnosti
PS

Vy tomu snad opravdu věříte? Tak už je čirý fanatismus.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář