Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V každém národě je určité procento fašounů, psychopatů a sadistů, problém je jen v tom, když policie začne zavírat oči, protože se jí šibenice líbí. A tak nezbylo ani ministru vnitra, který by měl své ovečky chránit, aby zvýšil hlas a prohlásil, že je potřeba se nad tím zamyslet.

1 1
možnosti
Foto

Nejlepe to zde rozhrabl pan Moucka. Ty sibenice tam pry nebyly jako hrozba imigrantum, ale "jen" politikum. Takze je to vlastne vsechno v poradku. 8-o

Tak veset demokraticky zvolene politiky se rudohnede luze zachtelo...Rv

1 4
možnosti

Nějak tomu kandskému soukmenovci strašně záleží na tom, aby jeho příspěvky byly úplně nahoře. Asi si myslí,  že tak budou ty jeho bludy přijaty větší masou. Zřejmě z toho pro něj kouká nějaký benefit. Prachy? Nebo jen hřejivý pocit na fanatické duši?

3 1
možnosti

Dobrý den - a není náhodou svoboda slova o tom, že můžeme říci, že někdo by zasloužil jít na šibenici za to, co způsobil naší zemi? Proč máme podporovat uprchlíky - kteří si koupí rádoby cestu do EU za 3000 EU, a na 2 stranu sami sbíráme víčka na to, aby naše děti měli na rehabilitační pobyty, když třeba utrpěli úraz páteře (ze svého okolí znám tento případ, a celá rodina pracuje, bez prohřešků proti zákonu). Napřed si musíme vyřešit své domácí věci, a pak dělat frajery vůči světu.

Sám pocházím ze Severu Čech a Vámi odsuzovaní odpůrci pravdoláskařů zde nacházejí dobrou půdu, proč? Je tady etnikum, které když zařve : Diskriminace" - dostane vše, co chce. Jsou prakticky nepostižitelní.

A teď jsem natáhneme něco podobného, ne-li horšího. Na vlastní oči jsem viděl chování Arabské enklávy u nás v Teplicích- a to je jejich elita. Dokážete si představit to, co tady budou dělat méně vzdělaní soukmenovci z méně vyvinutých zemí?

Pokud vysloveně nikdo nebude jmenovat konkrétního člověka - kterého bez důkazů  nemohou osvědčit, je to Svoboda a to, co všichni chtěli v 89 - říkat si - co chceme...

2 1
možnosti

To by mě zajímalo, jestli jste měl v dětství vůbec nějaké kamarády. Určitě již tehdy jste byl obklopen spoustou nepřátel, které bylo třeba vytřídit a "zaškatulkovat".

0 0
možnosti

Pane Tomaszi, jsk už jsem napsal, s použitím symbolu šibenice na veřejném shromáždění nesouhlasím, na akci (spolu)pořádanou panem Okamurou bych nešel, právě tak jako bych nešel na akcoi pořádanou vaším spolkem.

Ale pokud jde o tu symboliku, je zvláštní, že vám křesťanům vadí použití šibenice, tedy popravčího nástroje jako symbolu a přitom sami pro svou ideologii používáte jako symbol jiný popravčí nástroj - kříž.  A ve většině případů na něm máte ještě toho nebožtíka.

2 2
možnosti

Ovšem z fotek vyplývá výskyt ještě jednoho symbolu. Svobodní navlíkli na vlajku EU přezku od opasku. Co tento temný symbol asi představuje? Je to zapeklitý hlavolam, ale duchovní gigant autorova formátu to určitě rozklíčuje a vytvoří svým agitačním způsobem další výplod svého trávícího traktu;-D

7 2
možnosti
Foto

Bejt na vasem miste pane Moucka, zajimam se spis o to, co sleduji ti vasi nacisti a komunisti vystoupenim z Unie a z NATO. To zase tak "zapeklity hlavolam" neni.

Zeby to byla vlastizrada ? Rv

0 4
možnosti

Blog skutecneho nacka take neni od veci !

6 1
možnosti
Foto

Rudohnedym soudruhum se opet zastesklo po sibenicich a vy jste jim pane Peszynski zase slapl na kuri oko.

Viz komentere panu Cerneho a Moucky.  8-o

1 8
možnosti

Nemyslím si to, navíc rozhodně nemají touhy cvičit teroristy na Ukrajině, jak zabíjet své spoluobčany, jako někteří Kanaďané ...

6 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář